Mataj pisał(a):
Szkoda, że rozmieniamy się na drobne zamiast stworzyć jeden portal dla wszystkich, wspólnymi siłami. Z możliwością wymiany poglądów na forum (komentarze pod artykułami to nie jest odpowiednie miejsce do dyskusji).
passim pisał(a):
Stworzenie wspólnymi siłami jednego miejsca? Nie widzę tego… różne zainteresowania, różne poglądy + polityki nie da się uniknąć…
Powstawanie nowych miejsc w sieci nie oznacza konkurencji z istniejącym. Masz swoją stronę (zwykle strona dotyczy miejsca lub grupy ludzi) wrzucasz, co chcesz, kiedy chcesz, angażujesz tylko swój czas. Wrzucając na „wspólny portal” angażujesz jeszcze, co najmniej admina. Nie wyobrażam sobie, że osoba odpowiedzialna za portal rozdaje prawo administrowania każdemu kto zechce.
Są też dwie grupy szukające informacji (upraszczam) – mieszkańcy i „nie mieszkańcy”
Pierwsi chcieliby wiedzieć wszystko o gminie za jednym kliknięciem. Drugim zależy często na informacjach o jednej miejscowości, czy organizacji. Nie są zainteresowani tłokiem informacyjnym ogólnego portalu.
pozdrawiam
Mataj pisał(a):Forum ma bardzo głęboki sens, ale tylko wówczas, gdy można liczyć na jego stabilność i niezmienność.
max pisał(a):@Mataj Jeju! Przecież tłumaczyłem. Jeśli ktoś się nie zgadza, niech poda argumenty, a nie po cichu usuwa ogłoszenie.
max pisał(a):@Mataj Jeden adres = wszyscy użytkownicy. Pięć? =+/- 1/5
max.
max pisał(a):
Sam chcesz odgrzebywać, ja napisałem, mogę zapomnieć.
max
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!