admin pisał(a):
Niestety wójt myli forum z bardzo cenioną przeze mnie stroną http://wiazowna.info.pl.
admin pisał(a):Janusz Budny napisał na Facecebooku o swoich spostrzeżeniach dyskusji na forum:
https://www.facebook.com/janusz.budny/posts/854601241275758?pnref=story
Wpis jest widoczny tylko dla jego znajomych.
sarna_lesna pisał(a):Czytałam wpis na fc i nic nie jest napisane o wiazowna info. Ty rozumiesz tak, a ja inaczej. Mamy na ten temat różne zdania. I tak ma być. Każdy rozumuje wg swojego uznania. Jak zwykle szukacie dymu :D
v460 pisał(a):Wojta znamy wszyscy z imienia i nazwiska. Przeciwna strona ukrywa sie za pseudonimami. Pare osob pewnie wie kto jest kim, ale zapewne nie wiekszosc. A szkoda, bo to by bylo uczciwsze.
czarna pisał(a):O kuźwa! To wójt ma swoje prywatne konto na fb??? Ale jaja! No niemożliwe!!! Przecież ktoś taki jak wójt konta posiadać nie powinien! Bo to nie jest człowiek tylko wójt! I jeszcze bezczelnie sobie na nim pisze! Ba! Zdjęcia jakieś jeszcze zamieszcza i najgorsze - znajomych ma jakiś! I pisze, że coś go uraziło na dodatek! Przecież wójtowi nie wolno tak!!! I jeszcze treści swojego prywatnego konta nie upublicznia ... Tylko znajomym... Wstyd i hańba!!!!!
alert pisał(a):
czarna pisał(a):O kuźwa! To wójt ma swoje prywatne konto na fb??? Ale jaja! No niemożliwe!!! Przecież ktoś taki jak wójt konta posiadać nie powinien! Bo to nie jest człowiek tylko wójt! I jeszcze bezczelnie sobie na nim pisze! Ba! Zdjęcia jakieś jeszcze zamieszcza i najgorsze - znajomych ma jakiś! I pisze, że coś go uraziło na dodatek! Przecież wójtowi nie wolno tak!!! I jeszcze treści swojego prywatnego konta nie upublicznia ... Tylko znajomym... Wstyd i hańba!!!!!
konto może i prywatne, ale osoba - publiczna, więc lepiej przy wypisywaniu osobistych żali albo niech ugryzie się w... palec, albo niehc udostępni wpis jedynie zaufanym klakierom ;)
czarna pisał(a):... Jego konto, jego prywatna sprawa...
aga_4 pisał(a):
@v460 Def. słowa "kalkier" za SPJ:
1. osoba wynajęta do oklaskiwania aktora bądź widowiska; oklaskiwacz;
2. osoba gorliwie przytakująca komuś, popierająca kogoś
Nie widzę w tym słowie nic obraźliwego i użyłam go również nie mając zamiaru nikogo obrazić...
v460 pisał(a):Na myśl mi to nie przyszło, :D
aga_4 pisał(a):@ Mataj, odpowiedź sie nie pojawi, bo nie widzę takiej potrzeby
emes pisał(a):@Mataj chodziło mi m.in. o ten wpis Wazki
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!