aga_4 pisał(a):
Myślę, że jeśli do czwartku nikt z osób dotychczas próbujących to robić w innych wątkach, nie wypowie się na ten temat, to ten post zkliwiduję, bo będzie niepotrzebny.
A kolejne osoby, próbujące pisania o wielkim bracie czy "ręka rękę myje" będę mogła z czystym sumieniem informować, że taki temat już był, ale nikt nie zabrał głosu....
Pozdrawiam upalnie
aga_4 pisał(a):
Myślę, że jeśli do czwartku nikt z osób dotychczas próbujących to robić w innych wątkach, nie wypowie się na ten temat, to ten post zkliwiduję, bo będzie niepotrzebny.
ravos4 pisał(a):Niestety @Kudłaty w tej gminie pewien pan i pewna pani też dużo wnoszą do kolorytu miejscowych, nomen omen, stosunków.
Kudłaty pisał(a):Taaaak. Cześć mieszkańców się chyba boi, innym to powiewa.
rodzic pisał(a):Ja jednak jestem zdania, że trzeba coś robić.
Kudłaty pisał(a):Na tamte pierdoły to Biuro Polityczne było przygotowane i klakierstwo odpowiednio szybko reagowało. Najpierw oskarżeniem o to ze ktoś ma ich za głupich. Następnie nie gustujący w miejscowym folklorze stawał się chamem. Tu cisza!
emes pisał(a):zawsze może przyjść na sesję i zadać pytanie wprost - do protokołu, odpowiedź otrzyma, czasem od ręki, a czasem później. .
Kudłaty pisał(a):
Udowodnił Pan że Komisja Rewizyjna nie miała pojęcia czym się miała zająć - fakt!
Udowodnił Pan ze Komisja Rewizyjna przekroczyła swoje kompetencje - fakt!
Udowodnił Pan że dokonano manipulacji.
rodzic pisał(a):Państwo chyba gubicie wątek. Nie rozmawiamy o ustaleniach Ceglińskiego i jego wywiadowni tylko o Komisji Rewizyjnej i jej protokole kontroli. Zgodnie więc z Art.304 par.2 Kodeksu Postępowania Karnego to nie ja jestem zobowiązany do powiadamiania stosownych organów. Skoro Komisja ujawniła to niech komisja wypełni ustawowy obowiązek. Jeżeli po dalszych moich czynnościach w tej sprawie, ( a takie będą) nie będzie to wyjaśnione jak należy, to wtedy sam podejmę dalsze kroki prawne.
rodzic pisał(a):Państwo chyba gubicie wątek.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!