Nemo pisał(a):
Ponieważ informacji oficjalnej brak dowiedziałam się pokątnie, że dyrektorem GOK została pani Mirella Ż., która pełniła już tę funkcję za czasów wójta M. Jędrzejczaka.
Jak dla mnie wybór średni, żeby nie powiedzieć słaby, w odróżnieniu od kandydatury złożonej przez panią Karolinę Poszwald. I tym to sposobem stare wraca każdą dziurą...
Myślę, że dobrze jest krytykować konstruktywnie, a nie dla samej krytyki, czy wręcz obrażania kogoś...
emes pisał(a):To ostatnie bardzo interesujące, bo w poprzednim swoim dyrektorowaniu p. Mirella broniła się przed świetlicami i działalnością poza siedziba GOK. To m. in. ona była autorką koncepcji, związanej z WCK i forsowanej przez b. wójta Jędrzejczaka, że na kulturę, w tym zajęcia dla dzieci, ludzie mają być zwożeni z całej gminy do Wiązowny. Współpraca ze szkołami, które dysponują bazą lokalową, w zasadzie nie istniała, poza wymęczonymi w końcu zajęciami z tańca w Gliniance.
aga_4 pisał(a):
Myślę, że dobrze jest krytykować konstruktywnie, a nie dla samej krytyki, czy wręcz obrażania kogoś...
Jeśli szukasz treści, a przytaczasz, że www z okolicznych gmin są lepsze to proszę zajrzyj np. na tę stronę http://www.jozefow.pl/page/ znajdź tam treść, a najlepiej jeszcze treść dla słabowidzących (bo taka funkcja jest na tej stronie), życzę miłego szukania...
Dobrze jest krytykować konstruktywnie, a nie dla samej krytyki, czy wręcz obrażania kogoś
Kwadrat pisał(a):
Co do strony urzędu o której pisałaś również w swoim poście, to raczej mam mieszane uczucia z przewagą negatywnych. Niby oficjalna strona urzędu gminy a brak nawet logo na stronie - czyzby to jakas nieoficjalna strona, prywatnego przedsiębiorcy czy pasjonata, hobbysty for internetowych???
v460 pisał(a):Każdy tu z forumowiczów ma własne pomysły na budżet gminy i zarządzanie.
Ehhh ;)
Wazka pisał(a):jak to czytam to mam wrażenie że z jakiś bliski czas na rogatkach naszej gminy pojawią się separatysci z Doniecka
Kudłaty pisał(a):
A jak się zameldujesz to nawet na wycieczkę pojedziesz - o ile na ciebie trafi :)
Kudłaty pisał(a):Poprzednia kadencja na każdym kroku była porażką.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!