nie chciałbym widzieć chyba schematu organizacyjnego naszego UG.
Mataj pisał(a):Wygląda na to, że kolejnym urzędnikiem, przy zatrudnianiu którego nie dotrzymano procedur jest pani Skolasińska (również nie widać nigdzie dokumentów przebiegu naboru).
Chyba, że naczelnik jest asystentem wójt, albo również pracownikiem pomocy i obsługi. Jeśli tak, nie chciałbym widzieć chyba schematu organizacyjnego naszego UG.
No i to jest kompetentna odpowiedz. Szkoda, ze na stronie UG taka nie mogla sie pojawic ;)
Pozdrowienia!
Bujan - cieszę się, że wróciłeś na forum ;)Thx za odpowiedź. Moja wątpliwość dotyczy tego, że tak na dobrą sprawę nie wiadomo kto na jakim stanowisku pracuje. Poprzedniczka - Ewa Banaszkiewicz została zatrudniona drogą naboru (źródło), stąd moje wątpliwości.
obcy pisał(a):Bujan - cieszę się, że wróciłeś na forum ;)Thx za odpowiedź. Moja wątpliwość dotyczy tego, że tak na dobrą sprawę nie wiadomo kto na jakim stanowisku pracuje. Poprzedniczka - Ewa Banaszkiewicz została zatrudniona drogą naboru (źródło), stąd moje wątpliwości.Pytania raczej do wójta niż do zarządu powiatu.
odpowiedź:
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!