Edziu pisał(a):???
Aby było śmieszniej to wywożenie gruzu na swój teren jest legalne, jeżeli tylko nie zmieniasz stosunków wodnych.
sarna_lesna pisał(a):Jak widzisz coś takiego to dzwoń na policje niech to sprawdzą, a nie czepiasz sie urzednikow jak oni o niczym nie wiedzą. Ja tam żadnych wywrotek z gruzem nie widze.
sarna_lesna pisał(a):Jak widzisz coś takiego to dzwoń na policje niech to sprawdzą, a nie czepiasz sie urzednikow jak oni o niczym nie wiedzą. Ja tam żadnych wywrotek z gruzem nie widze.
alert pisał(a):Nemo, a kto się z kim spiera właściwie o te tereny zalewowe? bo ja tu sporu nie widzę, tylko taczej czyjś monolog... ;)
Wazka pisał(a):wiecie co wywrotki zmienily trase jeżdżą ulicą Polną przy Jartonie
vegul pisał(a):Było sobie ograniczenie tonażu na w/w Pęclińskiej i komu to przeszkadzało - radnej Falińskiej to ona zaczęła dochodzenie a czemu to ograniczono tonaż ciężarówek - radna ma bronić interesów mieszkańców czy okolicznych betoniarni????
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!