Debata między Januszem Budnym a Romanem Zdunikiem
  • Bardzo dziękuję. Dobrego wyboru w niedzielę!

Pzdr.

M
  • Pani Anna fakt na debacie nie była, być może się obraziła. Nie dziwię się jej poparciu dla Pana Romana tym bardziej ,że pamiętam jej działania za czasów St.B i jego zastępcy Pana D oj słodzić to ona potrafi. Dlatego nie chce powrotu do starych czasów . A ten apel na fb to normalnie żenada , jakie telefony z poparciem dla RZ ? . Za co ? za prowadzoną czarną kampanię grupy dywersyjnej pod osłoną nocy w Zakręcie ? A może za brak konkretnych planów. No chyba , że tej Pani nierozstającej się ze swoją czapeczką. Z tego co mi wiadomo to poparcie dla Pana RZ ludzi ,nawet z bliskiego otoczenia Pani AB jest znikome. Uważam,że RZ ma wiedzę jednak w jednym kierunku a stanowisku Wójta dziś trzeba wiedzieć znacznie więcej. Mieć wizję to za mało trzeba jeszcze wiedzieć jak ją zrealizować , a przede wszystkim chcieć i umieć rozmawiać z ludżmi być dla nich. A ludzie w naszej gminie są rozsądni ,posiadają duże doświadczenie oraz wykształcenie a przede wszystkim mają oczy i widzą co się dzieje widzą te drogi , chodniki , bark oświetlenia , wodociągu , kanalizacji. To już nie motłoch z ciemno gordu z przed kikunastu lat. Dlatego jestem pewien ,że pójdą w niedzielę 30 listopada do urn i zdecydują za postępem i zrównoważonym rozwojem dla dobra naszej małej ojczyzny i nas samych. Pozdrawiam.
  • Dobrej Nocy dla wszystkich . wazka
  • Nooo! Jaka udana kampania! Trupy powychodziły z szaf, prawdziwe oblicze pokazało się u niektórych, a niesmak pozostanie nam na pewien czas. Już w poniedziałek będziemy mieć gminę o zupełnie innym obliczu. Ciekawe tylko jakim? Wyśpijcie się dobrze, a w niedzielę wstąpcie na głosowanie. Wszystko w rękach obywateli! Zastanówcie się dobrze i podejmijcie MĄDRĄ DECYZJĘ! Duch Marszałka Piłsudskiego spogląda na nas z Sulejówka :) On też był wojskowym :)
  • Piłsudski to był (Multi) agent różnej maści razwiedek (od Evidenzburo począwszy)...
    @Józef! Czy widzisz tu jakąś paralelę do obecnych kandydatów?
  • Mam nadzieję na mały CUD NAD MIENIĄ :)
    Dzięki temu "agentowi" możesz być dzisiaj Polakiem. Chyba, że znasz jakąś "alternatywną" wersję historii Polski?
  • Józef pisał(a):

Mam nadzieję na mały CUD NAD MIENIĄ :)
    Dzięki temu "agentowi" możesz być dzisiaj Polakiem. Chyba, że znasz jakąś "alternatywną" wersję historii Polski?

Niewatpliwie jeden z najwiekszych Polakow. Wizjoner.
    Ale slyszales moze kiedys o gen. Rozwadowskim? Bo to zdaje sie jest prawdziwy autor tego, ze "dzis mozesz byc Polakiem" ;)
    Szkoda, ze cisza i juz nic nie mozna dodac :(