Corwin pisał(a):Chyba naprawdę admin powinien zablokować rejestrację na forum do dnia wyborów. No chyba, że chce mieć najbardziej dynamiczny przyrost użytkowników na forum :) Ciekawe ile nowych postaci zarejestruje się na forum i wypowie w tym temacie do dnia wyborów :D
Paweł pisał(a):
Pan Budny był bardzo sprawnym sekretarzem gminy, nigdy nie spotkałem się aby nie miał czasu dla petenta. Jest społecznikiem ( straż pożarna, spółki wodne, zasiada w zarządzie klubu sportowego ADVIT Wiązowna). Warto ma niego stawiać. Jeżeli będzie tak skuteczny jak za czasów Jędrzejczaka (ul. Sportowa, Nadrzeczną, Duchnowska, oczyszczalnia ścieków, wychodzenie dotacji 6 mln zł na zaprzepaszczone WCK) to jestem spokojny o rozwój Wiązowny jako całej gminy - ma pomysł co zrobić w Zakręcie i Gliniance. Z racji pracy w Powiecie w randze wice- Starosty ma dobre kontakty w powiecie i innych gminach. Warto dać mu szansę.
Paweł pisał(a):Słowa, słowa, słowa i ta nasza chęć dokopania innym. Wolę drogi i hydranty niż dukty z XVIII wieku.
emes pisał(a):@Pawel Tobie się marzy przyzwoita hala sportowa, a nam zasypanie grobli na drodze, ot różnica potrzeb. Ale nie martw się, bardzo przyzwoita hala sportowa ma być... w Malcanowie.
Kopiesz w gałę z JB? ;) jeśli jesteś związany z Advitem, to wiesz, że śp. Marek został prezesem, bo prezes JB został naczelnikiem i nie mógł być dłużej. A Marek, jak i jego zastępca to oczywiście b. porządni ludzie, pracowici, szacunek ogromny. Ale kto miał realny wpływ na kierunek działania klubu? I skąd idzie najwięcej kasy, że inne kluby zębami zgrzytają na tę niesprawiedliwość?
Słowa, słowa - jeśli w którymś punkcie mijam się z prawdą, to mi to wskaż i udowodnij, bardzo proszę. Jestem w stanie się obronić.
sarna_lesna pisał(a):
Ewentualnie zachęcam na częstsze wchodzenie na BIP, tam wszystkie oferty pracy są podawane a wyniki ogłaszane, może po tym nie będziesz takich głupot opowiadał!
Mataj pisał(a):
Odnośnie konkursów, tak przy okazji - ktoś mi powie jak to wyglądało z konkursem na Naczelnika WAISO? Widziałem jedynie informację o tym, że wybrano Skolasińską, ale nie widziałem ani ogłoszenia o konkursie, ani ile osób zgłosiło się poza nią do konkursu. Pytam z ciekawości, bo to i tak teraz bez znaczenia.
czarna pisał(a):emes - do czego pijesz? Szkoła - kilkaset dzieci, każdy chyba po dwoje rodziców (oby), może jeszcze i dziadkowie to mieszkają - ... to ile będzie razem wyborców? O co ci chodzi? Każdy chyba ma swój rozumek
Nemo pisał(a):
Informacja z przeprowadzonego naboru:
http://bip.wiazowna.pl/public/get_file_contents.php?id=312699
admin pisał(a):
Corwin pisał(a):Chyba naprawdę admin powinien zablokować rejestrację na forum do dnia wyborów. No chyba, że chce mieć najbardziej dynamiczny przyrost użytkowników na forum :) Ciekawe ile nowych postaci zarejestruje się na forum i wypowie w tym temacie do dnia wyborów :D
Rzeczywiście przyrost użytkowników od 18 listopada jest ogromny.
Nemo pisał(a):Nie zwróciłam uwagi, że coś było modyfikowane i nie wiem, co miałoby być modyfikowane. Mataj, skąd wziąłeś ten marzec?
Mataj pisał(a):
Gadamy sobie tu o JB, a ja nadal nie wiem co zrobił RZ, żeby był wart mojego głosu? Szkołą zarządza? No, świetnie, a ja zarządzam domowym budżetem - startować na prezydenta?
Nemo pisał(a):Nie zwróciłam uwagi, że coś było modyfikowane i nie wiem, co miałoby być modyfikowane. Mataj, skąd wziąłeś ten marzec?
Nemo pisał(a):@aga_4 napisała: "Zdaje się, że po wygranej "nieodpowiedniej osoby", konkurs unieważniono".
Jest to nieprawda. Konkurs unieważniono, bo nie było, zdaniem komisji, odpowiedniej osoby na stanowisko dyrektora. I tyle.
emes pisał(a):@Pawel ciężko się rozwijać, gdy się dostaje ułamek tego, co omawiany klub. Znam sytuację klubów sportowych b. dobrze. Dobrze powiedziane JB POMAGAŁ Advitovi, zawsze i nie mam pretensji, że klub Advit jest i będzie mu wdzięczny.
Nemo pisał(a):Do Mataja z godz. 12.50
(..) w schemacie organizacyjnym UG nie było i chyba nadal nie ma stanowiska dla naczelnego "Powiązań". Więc próbowano różnych rozwiązań. Pewnie chodziło o kasę, bo asystent mógł mieć wyższą pensję, niż kierownik GCI. A dziennikarze się cenią. Coś o tym wiem.
Nemo pisał(a):Co do Kitrasiewicza...
A dziennikarze się cenią.
admin pisał(a):Miałem się nie wmieszać merytorycznie w dyskusje.
Ale:
Nemo pisał(a):Co do Kitrasiewicza...
A dziennikarze się cenią.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!