czarna pisał(a):ale widzę, czytam... Zapomniałam dodać, że jeszcze spowiedź i na tacę...
czarna pisał(a):w tvn..
p.s. się nie dziwię...
Bjarni pisał(a):Widzę ogromny i nagły wysyp zwolenników pana Budnego. Chyba się cała rodzina (plus deweloperzy) zmobilizowała i teraz zarejestrowała.
Zastanawiam się - skoro Zdunik taki wariat i despota (...) dlaczego ma takie ogromne poparcie wśród mieszkańców Glinianki i okolic. Oni chyba go znają najlepiej.
KarOk pisał(a):Ciekawych rzeczy dzisiaj się dowiedziałam będąc w UG :) nie wiem na ile jest to prawdą, ale chodzą słuchy w UG, że doszło już do porozumienia między panią wójt a panem Zdunikiem. Pani Wójt ponoć chwali się, że z urzędu się nie wyprowadza bo za Zdunika będzie jego zastępca i wicewójtem...
ravos4 pisał(a):Dlatego nie należy w nią popadać i wierzyć w głupoty. Jak się czyta takie informacje z... d...y to można się zastanowić nad stanem umysłu i sensem wypowiedzi niektórych forumowiczów.
ravos4 pisał(a):Dlatego nie należy w nią popadać i wierzyć w głupoty. Jak się czyta takie informacje z... d...y to można się zastanowić nad stanem umysłu i sensem wypowiedzi niektórych forumowiczów.
Bjarni pisał(a):Widzę ogromny i nagły wysyp zwolenników pana Budnego. Chyba się cała rodzina (plus deweloperzy) zmobilizowała i teraz zarejestrowała.
emes pisał(a):
edit: RZ nie jest z PiS, ale idzie z ich listy, to dla trzymania się faktów
hubi pisał(a):Może nawet lepiej, ze katolik bo większa szansa że uczciwie będzie prowadził Gminę, a przecież Gmina na szlaku dwóch krajowych tras i galeria w Góraszce, więc przepływ pieniędzy będzie przeogromny.
Oriana1 pisał(a):Pan Budny niczego nie zmieni, bo pan Budny - jest starą administracją. :-)
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!