Admin pisał(a):
Czy kandydat, który bierze czytelników za idiotów, chowając się za nickiem i udając na forum dyslektyka daję gwarancję, że jako osoba wybrana będzie traktował mieszkańców poważnie?
licząc na merytoryczną dyskusję:
ravos4 pisał(a):stawki za wywóz śmieci. Nie potrafię zrozumieć dlaczego kiedyś było taniej i estetyczniej a teraz gmina co dwa tygodnie zmienia się w wysypisko śmieci.
Też jest dla mnie dziwne, bo w sąsiedniej gminie ani stawki nie wzrosły ani nie ma problemu z odbiorami tych śmieci... a u nas on niestety jest. Może bierze się to stąd, że L. obsługuje większość W-wy i nie radzą sobie z obszarem...
KarOk pisał(a):Ciekawych rzeczy dzisiaj się dowiedziałam będąc w UG :) nie wiem na ile jest to prawdą, ale chodzą słuchy w UG, że doszło już do porozumienia między panią wójt a panem Zdunikiem. Pani Wójt ponoć chwali się, że z urzędu się nie wyprowadza bo za Zdunika będzie jego zastępca i wicewójtem...
vegul pisał(a):A jakież to inwestycje maja przyciągać inwestorów ?
Adriana pisał(a):Duet Bętkowska - Zdunik to najlepsza wiadomość, jaką mogłam dziś usłyszeć w gminie! Znam AB, jest świetną organizatorką, pełną ciepła i entuzjazmu. Potrafi realizować kilka projektów na raz, więc na pewno pomoże RZ w czasie kadencji. Poza tym zna gminę lepiej niż ktoś inny! =D>
vegul pisał(a):Plany - zdecydowanie tak. Scalanie działek - czyich ? gminnych ? Park przemysłowy - teren po zlikwidowanym przedsiębiorstwie z infrastrukturą pod inwestycje tylko gdzie w gminie taki jest?
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!