KarOk pisał(a):moim zdaniem też nie jest oczywistością, że P. Budny wygra II turę. P. Zdunika nie znam, więc dla mnie wybór tym bardziej jasny.
Oriana1 pisał(a):A z drugiej strony na każdej mniejszej czy większej uroczystości szkolnej, kulturalnej czy innej, ksiądz jest zawsze obecny. Czyli p. Zdunik pasuje do obrazka..:-)
Oriana1 pisał(a):Nie bardziej niż reszta..:-)
Oriana1 pisał(a):Pan Budny niczego nie zmieni, bo pan Budny - jest starą administracją. :-)
Don_Kichot pisał(a):Rada powinna jednak filtrować pomysły wójta, tak postrzegam jej rolę.
Don_Kichot pisał(a):@ Mataj Dobrym źródłem wiedzy o związkach jest przyglądanie się likom na facebooku :)
bazaar pisał(a):O ile dobrze pamiętam MJ zgarnął więcej głosów 4 lata temu i przegrał w drugiej turze (duży elektorat negatywny).
bazaar pisał(a):Decyzja w rękach wyborców AB i Zakrętu (to już kolejny raz, gdy Zakręt wybierze nam wójta).
Don_Kichot pisał(a):@ Mataj Dobrym źródłem wiedzy o związkach jest przyglądanie się likom na facebooku :)
Pytanie jest, z kim ma (albo będzie miał) związki Zdunik?
Mataj pisał(a):
Pytanie jest, z kim ma (albo będzie miał) związki Zdunik?
Osobiście uważam, że jeśli ktoś startuje z list PiS to po prostu nie jest z mojej bajki. Nie chodzi mi tu o wyciągany fanatyzm religijny, a stosunek do gospodarki, ludzkiej pracy i drugiego człowieka.
sarna_lesna pisał(a):
Liczę na rozsądek wyborców i na podobną frekwencję za 2 tyg. :)
sarna_lesna pisał(a):Patrze obiektywnie na sytuację jaka zaistniała. :)
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!