Nemo pisał(a):Ponieważ bardzo niewielu mieszkańców uczestniczy w tych zebraniach
ravos4 pisał(a):Świadczyć to tylko może o niepłaceniu podatku w gminie bo przecież sołtys roznosi nakazy.
ravos4 pisał(a):Mimo to jest to okazja do spotkania sołtysa :)
JoannaF pisał(a):@Nemo @ Ravos
Skorzystam, że jesteście na forum. Jest szansa na chodnik na Lubelskiej od Jartonu do Boryszewskiej? :D
Dodam... droga powiatowa :)
ravos4 pisał(a):z tym fragmentem drogi traktowanym przez powiat jak zło konieczne.
Nemo pisał(a):Starania o chodniki wzdłuż Boryszewskiej i Lubelskiej trwają od lat z wiadomym skutkiem. Powiat twierdzi, że nie ma kasy, ale inwestuje w innych gminach. Rozumiem, że nasi dotychczasowi radni powiatowi J. Budny i R. Zdunik zrobili wszystko, co w ich mocy, ale jak zwykle nie wyszło?
czarna pisał(a):JoannaF, sprawdź jak miałaś zapisane w warunkach zabudowy bo mi się wydaje, że odcinek od Boryszewskiej do Jartonu to jednak droga wojewódzka... ;)
czarna pisał(a):To tak pewnie każdy z Lubelskiej na tym odcinku miał! Kopiuj, wklej... Śmiać się czy płakać?
czarna pisał(a):To tak pewnie każdy z Lubelskiej na tym odcinku miał! Kopiuj, wklej... Śmiać się czy płakać?
JoannaF pisał(a):
Teraz trzeba powalczyć o chodnik :D
JoannaF pisał(a):Ad Admin..
Wiem, że poszedł off topic,
JoannaF pisał(a):błagam o nie manipulowanie przy wpisach i ich nie wydzielanie!
Bo będzie foch :) i nie będę zabierać głosu ;)
admin pisał(a):
Wydaje mi się, że wybrałem lepsze z dwóch złych opcji. Może pomyliłem się. Przepraszam.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!