Nemo pisał(a):A mnie się zdaje, że za poprzedniego wójta i jego pracownika, a obecnego kandydata na wójta, urząd był zamknięty dla mieszkańców, co często krytykowano na tym forum... Cóż, pamięć ludzka jest zawodna i wybiórcza.
JoannaF pisał(a):@Mataj
Ale przyznasz, że przeprowadzanie takiej ankiety (być może bardzo potrzebnej), podczas trwającej kampanii wyborczej, po ujawnieniu się pierwszych programów wyborczych, może budzić mieszane uczucia?
Nemo pisał(a):A mnie się zdaje, że za poprzedniego wójta i jego pracownika, a obecnego kandydata na wójta, urząd był zamknięty dla mieszkańców, co często krytykowano na tym forum... Cóż, pamięć ludzka jest zawodna i wybiórcza.
Wazka pisał(a):(...) A jeszcze dziś dowiedziałem się , że już zlikwidowano sklep spożywczy gesu . Piekne norlmalnie pieknie . Faktycznie upadek.
Wazka pisał(a):no nie wiem być może ,że GS jest czy był na wlasnym rozrachunku fakt ,że ceny nie byly konkrencyjne , jednak w nazwie funkcjonuje Gimnna Spóldzielnia ..... ciekawe co z tego bedzie tzn z tego budunku moze dworzec kolejowy lokalizacja dobra a wtedy po myśli naszych włodarzy ,mozna by było zrezygnować z ZTM
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!