Moriss pisał(a):Ok rozumiem. Ja mieszkam tu trochę dłużej i nauczyłem się już nie ufać żadnej władzy.
Mataj pisał(a):Problem w tym, że wniosek o ciąg pieszo-rowerowy musiałby złożyć w naszym imieniu powiat, bo to droga powiatowa.
Moriss pisał(a):@Paweł_Radoliński napisał:... Przede wszystkim współpraca ze specjalistami, którzy żyją z przygotowywania wniosków UE. Nie ma czasu na szkolenia...
....Wywóz śmieci - tak, umowa została podpisana, ale jakakolwiek zmiana zawsze jest możliwa. Zależy od chęci obu stron. Nawet jak nie uda się obniżyć kosztów, to choć niech sponsorują młodych tenisistów,czy piłkarzy z Wiązowny. Trochę dziwne, że posiadając Lekaro na własnym terenie płacimy najwyższe stawki....
Papier wszystko przyjmie.
Mataj pisał(a):@Don_Kichot - Dopsz... Wiem, że ma dwóch synów (skoro tak Cię to interesuje), ja osobiście znam jednego z nich - bardzo przyzwoity człowiek. A poważniej odnośnie osiągnięć - nie napiszę wszystkiego, bo nie o wszystkim wiem. W tej kadencji udało się:
2. Utwardzić i poprawić ulicę Żwirową - wykonane to było przy udziale gminy, ale również przeznaczone na ten cel zostały środki sołeckie...
Oriana1 pisał(a):nr 7 - pani z sekretariatu szkoły, nr 8 - nauczycielka j polskiego, 14 - nauczyciel wf-u..:-)
Ciekawe co z panią od muzyki? :-)
Moriss pisał(a):Ja mieszkam tu trochę dłużej i nauczyłem się już nie ufać żadnej władzy.
Moriss pisał(a):W RP władza dzieli się na uchwałodawczą, wykonawczą i sądowniczą.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!