admin pisał(a):Osoba, która oferuje "serwis" jest oczywiście anonimowa.
aga_4 pisał(a):Na dole podane jest nazwisko : Konrad Sroka designer. Niestety nie ma więcej informacji o nim. Może to ci sami, którzy rozwiesili ciekawe plakaty przed dożynkami wiązowskimi?
Mataj pisał(a):Co raz do netu trafiło, łatwo nie zginie... .
BlueZebra pisał(a):Ktoś chyba pilnie czyta nasze forum. Informacje o użytym szablonie i rodzaju użytego systemu CMS zniknęły już obydwu stron :) Co chyba nie jest do końca zgodne z prawem?
slavkc pisał(a):Dzisiaj na FB już dostałem zaproszenie o treści:
"Witam, mam pytanie- czy zechciałby Pan poprzeć Stowarzyszenie Rozwój Gminy Wiązowna, działającego na rzecz Gminy Wiązowna? Wyrażenie poparcia wiąże się z zamieszczeniem imienia i nazwiska na stronie internetowej Stowarzyszenia - www.mojawiazowna.pl. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam. www.mojawiazowna.pl, www.mojawiazowna.pl "
od Pani, której jeszcze nie znam.
slavkc pisał(a):Dzisiaj na FB już dostałem zaproszenie o treści:
"Witam, mam pytanie- czy zechciałby Pan poprzeć Stowarzyszenie Rozwój Gminy Wiązowna, działającego na rzecz Gminy Wiązowna? Wyrażenie poparcia wiąże się z zamieszczeniem imienia i nazwiska na stronie internetowej Stowarzyszenia - www.mojawiazowna.pl. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam. www.mojawiazowna.pl, www.mojawiazowna.pl "
od Pani, której jeszcze nie znam.
admin pisał(a):Zasada nr jeden: nigdy nie odpowiadać na niechciane wiadomości.
Zasada nr dwa: nie udostępniać danych osobowych osobom/organizacjom, do których nie masz zaufania.
Zasada nr trzy: nie ufać osobie/organizacji, która nie chce powiedzieć kim jest.
Kudłaty pisał(a):Ładna? Ta Pani..
Mataj pisał(a):Kudłaty, wziąłem przykład z rządzących ;)
No to wychodzi, że Ty niekoniecznie zrozumiałeś o co mi chodzi. Wolalbym, żeby wybory wygrał ktoś, kto się do tego nadaje, a nie ktoś kto za punkt honoru stawia sobie obecność proboszcza na każdym gminnym święcie i pierwsze kroki po zaprzysiężeniu kieruje do kościoła.
ab
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!