kaliwo1 pisał(a):Kasy nie przekazano bo rodzice nie założyli konta. Kasa trafi do nich jak będzie niezbędna rehabilitacja za kasę prywatną a nie w ramach funduszu
kaliwo1 pisał(a):ja zawsze piszę prawdę i nic nie wymyślam
Kudłaty pisał(a):
kaliwo1 pisał(a):Wyobraź sobie ze to głównie mieszkancy Majdanu popierają takie rozwiązanie ponieważ doskonale znają tę rodzinę. Nie przyszło Ci do główki że takie postępowanie nie bierze się bez przyczyny?
kaliwo1 pisał(a):Kasy nie przekazano bo rodzice nie założyli konta. Kasa trafi do nich jak będzie niezbędna rehabilitacja za kasę prywatną a nie w ramach funduszu
Kudłaty pisał(a):A kto tak to tłumaczy?
kaliwo1 pisał(a):Przedstawiciele Rady Rodziców w szkole. Wiązowna oraz osoby czynnie zaangażowane w zbiórkę ( czytaj rodzice, przynajmniej ci z którymi rozmawiałam.
kaliwo1 pisał(a):Nie wiem jak ty Kudłaty ale ja zawsze piszę prawdę i nic nie wymyślam
Mataj pisał(a):@ cham.
StruśPędziwiatr1 pisał(a):
ale mojego wyleniałego dupska Ci nie dam, nie proś
Panie adminie.
Traktuje pan wypowiedzi jak jakoweś rabatki. Grządka otwarta, grządka zamknięta. Bratki dziś po prawej, kalafiory po lewej jutro maki w poprzek a róże z ukosa.
Proszę w takim razie zrobić z moim kontem to samo co z aga_4 i rodzic.
Mimo wybitnie lekceważącego stosunku do rzeczywistości nie chce mi się zastanawiać gdzie się jutro znajdą moje wypowiedzi i czy wolno mi będzie wypowiedzieć się tam gdzie chcę.
Pozdrawiam.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!