Kudłaty pisał(a):Pracujesz w UG?
Kudłaty pisał(a):Pracujesz w UG?
- chyba powinieneś założyć nowy wątek w tej sprawie :)Kudłaty pisał(a):
I teraz nie wiadomo było czy aga_4 podnosi tę frekwencje bo tak trzeba, czy podnosi z dobrego serca.
Jeśli masz na myśli ankietę ws Domu Kultury w Woli Karczewskiej, to wierz mi brak chętnych do konsultacji był/jest po myśli Miłościwie Nam Panującej.Kudłaty pisał(a):A gdzie tam!!! Po ostatnich konsultacjach był taki obciach że wielce prawdopodobnym jest to, że Najjaśniejsza Pani kazała pracownikom podnieść frekwencje :)
Kudłaty pisał(a):Mataj.
Postaraj się czasem pomyśleć.
aga_4 pisał(a):
Ja z panem "konsultantem" miałam przyjemność jak był w turkusowej kurteczce, a póżniej jeszcze jak był w obcisłym płaszczyku - nie pogadasz... Wiedzą o tym zwłaszcza ci, którzy usiłują coś załatwić w tzw. infrastrukturze - po trzykroć smutne...
Mataj pisał(a):
@Kudłaty
Odpowiem dyplomatycznie - dostosowałem swoją wypowiedź do współdyskutanta. ;)
Zrozumiałem Twoje pytanie jako czysto retoryczne- że zakładasz, że pracuje. A wówczas głupie pytanie, to głupia odpowiedź. Jeśli by pracowała lub nie to zmieniłbyś swoje zdanie o pracy UG? Nie sądzę ;)
Jeśli pytałeś serio to zwracam honor - chociaż nie mam pojęcia co chciałbyś osiągnąć przez konkretną odpowiedź...
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!