cyt: " Uwazam, ze portal Phili, ktory jest jej wlasnoscia... tak naprawde nie do konca jest tylko jej, ale ludzi, ktorzy go tworzyli, czytali, dyskutowali."
Tak, portal nie do końca jej , to prawda.Tak samo jak prawdą jest, że odpowiedzialność była tylko jej. Pisać mógł każdy kto chciał i niemal co chciał, ale jak co do czego przyszło, to Ona dostała pismo przedprocesowe.Mówiąc krótko, portal był częściowo i trochę "nasz", odpowiedzialność za słowo 100 % Phili.W swietle procesu wytoczonego przez Sikorskiego oraz drugiegom przeciwko stronie antyprezydenckiej, wyglada to, jak się zastanowić, nieco inaczej .
max pisał(a):@Mataj "czy chciałoby wam się ganiać z takim idiotą po sądach?" od tego są prawnicy, jeżeli "idiota" chce ich utrzymywać - proszę bardzo. "Wrzucić parę nędznych komentarzy podczas nieobecności" - właśnie w tym chciałem pomagać.
max pisał(a):@Wszyscy usystematyzowana współwłasność o której pisze V460 jest tym, co miałem na myśli namawiając Was do założenia nowego, Naszego miejsca w sieci.
max
max pisał(a):Brawo V460! Ja też uważam sformułowanie "Skitraszone Powiazania" za trafne. Nie podoba się Panu redaktorowi? Proszę mnie pozwać.
Zgadzam się z tym co napisał V460. A tak się zastanawiałem co się stało z poprzednim portalem i o co poszło a jak widać ktoś się zachował jak dziecko z piaskownicy, a morze prawda w oczy kole ? Myślę że przy takim przepływie informacji moderator czy admin (nie wiem do końca) po prostu coś przeoczyli ,nie doczytali i nie zablokowali .pozdro
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!