Mataj pisał(a):[...] poprawnie powinno być 6.czerwiec lub 6 czerwca.
czarna pisał(a):W sumie to niby przeważnie działa. Ale jeśli dany temat ma np. 2 strony to zawsze mi pokazuje, że odpowiedzi są jeszcze na następnej a tam nie ma nic.
czarna pisał(a):Na starym forum można było sobie wybrać w jakim porządku chcemy czytać posty.
Mataj pisał(a):Karsten - dałoby radę ułatwić cytowanie?
1. Aby skrypt zaznaczał czyją wypowiedź cytujemy. (coś w rodzaju quote="admin")
Mataj pisał(a):2. Aby możliwe było cytowanie zaznaczonego fragmentu (nie wszędzie jest to dostępne, a znacznie ułatwia życie)
Teraz cytować można całą wypowiedź, później trzeba kasować jej fragment, później jak chcesz zacytować inny fragment znów całość i wycinać (można teoretycznie bawić się w edytowanie kodu, ale nie sądzę aby dla wsyzstkich było to miłe, łatwe i przyjemne) ;)
Mataj pisał(a):Dorzucę jedynie, że w wersji mobilnej forum wątki mają czasem różne wcięcie. Nie są wszystkie wyrównane do lewej strony.
admin pisał(a):
Zgadnę że korzystasz z Opery mini. Zauważyłem to samo. Z Safari i FirefoxHome jest OK. Przy okazji mogę próbować to naprawić.
Mataj pisał(a):Oczywiście domyślam się, że nie należę do większości korzystającej z forum za pomocy telefonu,
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!