Mataj pisał(a):
Bobi masz chyba na myśli - pójdźmy na uczelnię i ogłośmy konkurs na uczelni? Jeśli tak - pomysł naprawdę godny uwagi. Samorządy bardzo rzadko współpracują z uczelniami. Może warto spróbować? W końcu dla takiego studenta, to chyba całkiem niezły wpis w CV na "start", a studenci mają nierzadko bardzo ciekawe pomysły.
MPT pisał(a):no, i studenci za mieszkańców zadecydują :)
hhmmmmMPT pisał(a):czemu się usprawiedliwiacie? przecież nie napisałam, że nikt nie zgłosił :)
czarna pisał(a):Wiedzieć muszą a współdecydowania nie mają w obowiązku.
MPT pisał(a):ojejej, nie iedziałam, że takiego kłopotu zacnym forumowiczom narobię, równie dobrze mogłam napisać, że budżet jest w formacie "MPT" - to by było prawdziwe "mylenie" :)
jaki jest BIP i w nim zakładka "budżet gminy", każdy widzi, a jak ktoś w BIP-ie nie widzi (chociaż to b. proste), to jest strona dziennika urzędowego http://mazowieckie.e-bip.pl/edziennik/ActByMonthYear.aspx (to jest link do strony dziennika, szukając pod "Wiązowna" można akty prawa miejscowego ładnie wyszukać)
żadnych przeglądarek specjalnych instalować nie trzeba, zatem nie podaję linku do uchwały budżetowej wprost i zachęcam do spróbowania i nauczenia się czegoś nowego na koniec tygodnia
obcy pisał(a):Wczoraj usłyszałem od pani Wójt, że zgodnie z propozycją @bobi planuje konkurs dla uczelni na projekty zagospodarowania terenu po WCK. Liczę na to, że przed rozpisaniem konkursu pani Wójt zapozna mieszkańców z wynikiem przeprowadzonej konsultacji.
nightwatch pisał(a):Oby tylko nie było tak jak ze stadionami na Euro 2012 - wielka 'inwestycja' na 5 minut w świetle reflektorów a potem latami płacenie pożyczek i milionowych rachunków za utrzymanie nierentownego pomnika świetności władzy.
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!