max pisał(a):prowadzona przez Karsten-a Voß /przepraszam, nie wiem jak odmieniać Twoje imię/,
max pisał(a):Czy ktoś zna więcej?
max pisał(a):może powinien istnieć gminny odpowiednik facebook-a, który "zassie" wszystko w postaci cytatów?
max pisał(a):"Cała informacja w jednym miejscu" To cytat mojej wypowiedzi. Cieszę się, umiecie słuchać. Szkoda, nie współpracować. Razem mamy potencjał, by zmienić naszą gminę.
To by było na tyle.
Do usłyszenia.
max
passim pisał(a):Nowe nie jest wrogiem starego, bywa nowocześniejsze ;)
Co masz na myśli pisząc "razem"? Wyłonienie lidera, który poprowadzi grupę, czy wypracowanie systemu współpracy na równych warunkach, to trwa i tchnie utopią. Trzeba się poznać, zaufać, ustalić wspólne cele itp. samo chcenie nie wystarczy.
passim pisał(a):Wizja "wspólnego" jakoś mnie nie przekonuje. Mataj fenomen, o którym piszesz jest nieosiągalny na naszym poletku, jeszcze nie.
Mataj pisał(a):Zebranie wszystkich nie jest możliwe - robienie oddzielnej strony dla każdego też złe -> co proponujesz? Stworzenie jeszcze jednej strony? :)
Mnie również to ciekawi.
Jest jeszcze jedna przeszkoda powstania „wspólnego”. Mamy
genialne poczucie humory, jesteśmy nieziemsko dowcipni i przezabawni. Jednak,
jeśli ów dowcip nas dotyka… o, tu żarty się kończą. I jak tu wspólnie pracować.
passim pisał(a):
Mataj pisał(a):Jest jeszcze jedna przeszkoda powstania „wspólnego”. Mamy
genialne poczucie humory, jesteśmy nieziemsko dowcipni i przezabawni. Jednak,
jeśli ów dowcip nas dotyka… o, tu żarty się kończą. I jak tu wspólnie pracować.
Niezbędna będzie jeszcze klasyfikacja – naczelny wąskonosy,
szerokonosy, czy może człekokształtny.
Poza tym…
Też coś ;)
… i jeszcze…
„Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli tak samo”
(ludowe)
… a wracając do tematu…
„Gdyby wszyscy ciągnęli w jedną stronę, świat
przewróciłby się do góry nogami.” (ludowe)
Wygląda na to że jesteś nowy. Jeśli chcesz korzystać z forum kliknij na jeden z tych przycisków!